Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Prijem na školskom brodu ,,Jadran" u Kaljariju

Objavljeno: 01.10.2008. 23:50 Autor: Naslovna strana
Povodom uplovljavanja školskog broda Mornarice Crne Gore Jadrana u gradsku luku u Kaljariju, ministar zaštite životne sredine regije Sardinija Ćićito Morita priredio je prijem u čast crnogorskog jedrenjaka. Pored ministra zaštite životne sredine, prijemu je prisustvovao i komandant obalske straže Sardinije kapetan bojnog broda Kristiano Aliperta.

Italijanski domaćini poželjeli su posadi Jadrana prijatan boravak na Sardiniji i mirno more tokom daljeg krstarenja, zahvalili se na pozivu da budu dio ideje sa ciljem zaštite životne sredine, a posebnu zahvalnost uputili su komandantu Jadrana što su bili u prilici da u Kaljariju budu gosti na brodu koji vijući zastavu predstavlja teritoriju Crne Gore.

Ispred crnogorske delegacije, italijanske goste i učesnike inicijative Plovidba za Barselonu pozdravili su šef Kancelarije za održivi razvoj Vlade Crne Gore Ljubiša Perović , kapetan bojnog broda Željko Hercegovac i komandant Jadrana kapetan fregate Predrag Supić.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?