Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Održan radni sastanak sa vojnim atašeima u Ministarstvu odbrane

Objavljeno: 14.11.2008. 21:30 Autor: Naslovna strana
Danas je u Ministarstvu odbrane održan radni sastanak sa vojnim atašeima akreditovanim u Crnoj Gori, kojim su predsjedavali pomoćnik ministra za politiku odbrane Draško Jovanović i v.d. načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore viceadmiral Dragan Samardžić.

Na sastanku su predstavnici crnogorskog Ministarstva odbrane upoznali vojne izaslanike sa aktuelnim procesima u reformi sistema odbrane, kao i dostignutim rezultatima u okviru NATO programa Partnerstvo za mir. Takođe, predstavljeni su prijedlozi strateških i zakonskih dokumenata, zatim realizovane i planirane aktivnosti na planu implementacije Partnerskih ciljeva (PARP proces) i Individualnog partnerskog programa (IPP), kao i Individualnog akcionog plana partnerstva (IPAP).

Osim vojnih predstavnika, sastanku su prisustvovali i partneri Ministarstva - Džeferson institut i predstavnici norveškog Ministarstva odbrane, koji su angažovani na izradi i realizaciji brojnih dokumenata.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?