Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar odbrane Boro Vučinić govoriće na otvaranju konferencije "Dostignuća u reformi sektora odbrane od obnove državnosti Crne Gore"

Objavljeno: 08.12.2008. 21:16 Autor: Naslovna strana
Ministar odbrane Boro Vučinić govoriće na otvaranju šeste međunarodne konferencije "Dostignuća u reformi sektora odbrane od obnove državnosti Crne Gore", koja se održava u periodu 8-10. decembra 2008. godine u hotelu Zamak Pobori, kod Budve.



Ministar Boro Vučinić, zamjenik predsjedavajućeg Vojnog komiteta NATO Karl Ajkenber i direktor Centra za međunarodne odnose Savo Kentera otvoriće u utorak, 9. decembra, u 9.00 sati, konferenciju na kojoj će učetvovati nečelnici generalštabova i pomoćnici ministara odbrana zemalja regiona, kao i najviši vojni i politički zvaničnici NATO.



Konferenciju organizuju Centar za međunarodne odnose Crne Gore, u saradnji sa NATO i crnogorskim Ministrastvom odbrane.



Cilj konferencije je razmatranje dosadašnjih rezultata u reformi sektora odbrane, kao i razmjena iskustava zemalja regiona u cilju daljeg razvoja tog sektora.



Otvaranju konferencije mogu prisustvovati novinari, a akreditacija nije predviđena.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?