Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Ministar odbrane Boro Vučinić primio kapetana Vojske Crne Gore Branka Đurđića uoči njegovog odlaska u misiju Ujedinjenih nacija u Liberiji

Objavljeno: 12.12.2008. 22:34 Autor: Naslovna strana
Ministar odbrane Boro Vučinić primio je kapetana Vojske Crne Gore Branka Đurđića uoči njegovog odlaska u misiju Ujedinjenih nacija u Liberiji (UNMIL).

Ministar Vučinić poželio je srećan put i uspješan rad kapetanu Đurđiću tokom njegovog boravka u Liberiji. Takođe, ocijenio je da je veoma važno za Crnu Goru i njenu novu Vojsku da bude dio misije Ujedinjenih nacija, dodajući da će na taj način crnogorski vojnici steći nova znanja i iskustva, što će doprinijeti njihovim sposobnostima.

Kapetan Đurđić iz Centra za obuku VCG, na lični zahtjev, upućen je u UNMIL misiju u Liberiji na period od godinu, počevši od 15. decembra 2008. godine. On će zamijeniti kapetana Sašu Jovanovića kojem ističe jednoipogodišnji mandat u toj misiji. Prethodno, crnogorski kapetan završio je obuku za vojne posmatrače UN u Njemačkoj.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?