Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Ministar odbrane Boro Vučinić upriličio novogodišnji prijem

Objavljeno: 30.12.2008. 21:35 Autor: Naslovna strana
Ministar odbrane Boro Vučinić povodom predstojećih praznika upriličio je prijem za pripadnike Vojske Crne Gore i službenike Ministarstva odbrane.

Ministar Vučinić je svim pripadnicima Vojske Crne Gore i službenicima Ministarstva poželio dobro zdravlje i uspjeh u godini koja predstoji. To je bila prilika da se ukaže na značaj postignutih rezultata u ovoj i prioritetima za narednu godinu. Istakao je da je u 2009. godini ključno nastaviti sprovođenje reformi i intenzivirati aktivnosti na putu evroatlanstkih integracija, a kao posebno važno, naglasio je poboljšanje standarda pripadnika VCG. Cilj je kako je kazao da uloga i položaj vojske budu na zavidnom nivou i da se stvore egzistencijalni i finansijski uslovi koji će obezbijediti ugled crnogorskog vojnika u društvu, ističući pri tom da se u godini koja je pred nama, i koja će biti puna izazova, moramo oslanjati hrabrije i više na mlade i nove snage koji treba da čine okosnicu Vojske Crne Gore i ukupno Ministarstva odbrane.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?