Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Pomoćnik ministra odbrane pukovnik Rifet Kosovac primio delegaciju kineske državne kompanije Poly Technologies

Objavljeno: 15.01.2009. 23:34 Autor: Naslovna strana
Pomoćnik ministra odbrane za materijalne resurse pukovnik Rifet Kosovac primio je delegaciju kineske državne kompanije Poly Technologies, koju predvodi zamjenik generalnog direktora Čen Džingšuang. Sastanku je prisustvovao ambasador NR Kine u Crnoj Gori Li Mančang.

Tom prilikom, predstavnici kineskog vojno-industrijskog kompleksa predstavili su svoje proizvodne i izvozne-uvozno kapacitete i mogućnosti za uspostavljanje saradnje sa sektorom odbrane u Crnoj Gori. Kompanija Poly Technologies iz Pekinga, jedna od najvećih u Kini koja se bavi namjenskom proizvodnjom i trgovinom, predstavila je svoje proizvodne programe za kopnenu vojsku, mornaricu, vazduhoplovstvo, kao i opremu za policijske snage.

Programom posjete predviđen je i sastanak sa predstavnicima Ministarstva unutrašnjih poslova i javne uprave Sektor za civilnu bezbjednost i vanredne situacije, kao i obilazak kompanija vojne industrije Tara iz Mojkovca i Poliex iz Berana.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?