Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac boraviće u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori

Objavljeno: 30.01.2009. 19:36 Autor: Naslovna strana
Ministar odbrane Crne Gore Boro Vučinić primiće u ponedjeljak, 02. februara 2009. godine, ministra odbrane Republike Srbije Dragana Šutanovca, koji boravi u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori.

Planirano je da tokom posjete ministra Šutanovca bude potpisan Ugovor o donaciji između ministarstava odbrane Crne Gore i Republike Srbije, na osnovu kojeg će Crna Gora ustupiti jedan simulator leta za Galeb (G-4). Susret ministara odbrane dvije države će biti prilika da se razmotri dosadašnja i buduća saradnja ministarstava i bezbjednosna situacija u regionu.

Svečani doček na platou isred Ministarstva odbrane planiran je za 11,20 sati, nakon čega će biti održan sastanak delegacija u Multimedijalnoj sali Ministarstva odbrane, u 11.45 sati.

U 12, 45 sati biće potpisan Ugovor o donaciji, a zatim slijede izjave ministara Vučinića i Šutanovca.

Akreditacije za snimanje dočeka i početak sastanka, kao i za praćenje potpisivanja Ugovora i izjava dva ministra, treba izvršiti najkasnije do 12,30 sati na prijavnici Ministarstva odbrane.

Kontakt telefon za više informacija: 020 241 375.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?