Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Izvod iz Deklaracije NATO samita u Strazburu i Kelu

Objavljeno: 06.04.2009. 01:05 Autor: Naslovna strana
Izvod iz Deklaracije NATO samita u Strazburu i Kelu, koji se odnosi na Crnu Goru, donijeta od strane šefova država i vlada koji učestvuju na sastanku Sjevernoatlantskog savjeta u Strazburu / Kelu, 4. april 2009.

" 24. Pozdravljamo aspiracije Bosne i Hercegovine i Crne Gore ka evroatlantskim integracijama, kao i napredak u NATO Intenziviranom dijalogu o pitanjima članstva sa obje zemlje.

25. Pozdravljamo uspješno i aktivno sprovođenje Individualnog partnerskog akcionog plana (IPAP) Crne Gore sa NATO. Ohrabreni smo reformama ostvarenim u brojnim područjima od ključnog značaja za njenu evroatlantsku integraciju i doprinosom saradnji i bezbjednosti u regionu. Radujemo se daljim crnogorskim naporima u tom pogledu. Savjet u stalnom zasijedanju aktivno posmatra crnogorski napredak i uskoro će odgovoriti na njen zahtjev da učestvuje u Akcionom planu za članstvo(MAP),na osnovu njenih rezultata."
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?