Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: VII generacija Škole demokratskog rukovođenja posjetila Ministarstvo odbrane

Objavljeno: 11.05.2009. 22:34 Autor: Naslovna strana
Polaznici VII generacije Škole demokratskog rukovođenja, koju čine predstavnici političkih partija, nevladinog sektora i medija, posjetili su danas Ministarstvo odbrane.
Učesnicima su se obratili pomoćnik ministra za politiku odbrane Draško Jovanović, šef Odsjeka za strategijsko planiranje kbb Branislav Keković, šef Odsjeka za NATO Mehmedin Tahirović i zamjenik šefa Odsjeka za međunarodnu saradnju Krsto Perović. Predstavnici Ministarstva odbrane upoznali su goste sa reformom sistema odbrane Crne Gore, međunarodnom odbrambenom saradnjom, kao i aktivnostima Crne Gore u okviru programa Partnerstvo za mir.
Polaznici VII generacije Škole demokratskog rukovođenja posebno su se interesovali za uništavanje viškova naoružanja, profesionalizaciju VCG, načinu na koji će se donijeti odluka o pristupanju Crne Gore NATO, vojnu imovinu, kao i saradnju sa Odborom za odbranu i bezbjednost.
Posjetu su organizovale nevladina organizacija Nansen dijalog centar i OSCE misija u Crnoj Gori.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?