Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Ministar odbrane Boro Vučinić primio crnogorskog kadeta Roberta Golovića pred odlazak na školovanje na prestižnu Pomorsku akademiju u Anapolisu, (SAD)

Objavljeno: 19.06.2009. 20:32 Autor: Naslovna strana
Ministar odbrane Boro Vučinić primio je crnogorskog kadeta Roberta Golovića pred odlazak na školovanje na prestižnu Pomorsku akademiju u Anapolisu, (SAD).

Ministar Vučinić je čestitao Goloviću na upisu na prestižnoj akademiji, naglasivši da je školovanje budućih starješina crnogorske vojske na svjetskim vojnim akademijama zadatak i orijentacija Ministarstva odbrane i Vojske Crne Gore.

Buduće prestižno školovanje svakako predstavlja veliki izazov, obavezu i perspektivu za sve mlade ljude koji su se odlučili za vojni poziv, kazao je Vučinić prilikom susreta.

Dvadesetdvogodišnji Roberto Golović iz Budve odabran je na konkursu Ministarstva odbrane SAD koji je raspisan u saradnji sa crnogorskim Ministarstvom odbrane, nakon zahtjevne i složene selekcije.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?