Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Ministar odbrane Boro Vučinić primio vojnog atašea Grčke u Crnoj Gori kapetana bojnog broda Hristosa Diplasa

Objavljeno: 19.06.2009. 23:00 Autor: Naslovna strana
Ministar odbrane Boro Vučinić primio je novoimenovanog vojnog atašea Grčke u Crnoj Gori kapetana bojnog broda Hristosa Diplasa. Sastanku je prisustvovao i dosadašnji vojni ataše kapetan bojnog broda Panagiotis Kalivitis.

Ministar Vučinić naglasio je da imamo izuzetno dobru saradnju sa Ministarstvom odbrane Grčke, što je potvrđeno i tokom susreta sa ministrom odbrane Grčke Meimarakisom. Sporazum o saradnji, koji je potpisan između dva ministarstva, omogućio nam je realizaciju konkretnih aktivnosti, od kojih se posebno izdvajaju školovanje naših kadeta na grčkim vojnim akademijama i otvaranje laboratorije grčkog jezika u Podgorici.

Vojni ataše Diplas izrazio je veliko zadovoljstvo odličnim odnosima između ministarstva i vojski, te kazao da je spreman da radi na daljem unapređenju bilateralne saradnje.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?