Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Godišnje bilateralne konusltacije u oblasti odbrane između Crne Gore i SAD biće održane sjutra u Podgorici

Objavljeno: 15.07.2009. 22:59 Autor: Naslovna strana
Redovne godišnje bilateralne konusltacije u oblasti odbrane između Crne Gore i SAD biće održane u četvrtak, 16. jula 2009. godine u Ministarstvu odbrane Crne Gore.

Na drugim godišnjim konsultacijama o saradnji Crne Gore i SAD u oblasti odbrane biće riječi o izradi Strateškog pregleda odbrane, napretku ostvarenom na putu evroatlantskih integracija, kao i o ukupnom procesu reformi sistema odbrane. Takođe, biće riječi i o pripremama crnogorskih vojnika za upućivanje u ISAF misiju, kao i IMET/FMF programima američke pomoći.

Ovogodišnje bilateralne konsultacije otvoriće ministar odbrane Boro Vučinić i ambasador SAD u Crnoj Gori Roderik Mur, sa početkom u 9.00 sati, u Multimedijalnoj sali.

Nakon prvog sastanka, u 10.00 sati, biće organizovano zajedničko fotografisanje učesnika konsultacija.

Početku sastanka i zajedničkom fotografisanju mogu prisustvovati kamermani i fotoreporteri, a nakon završetka sastanka biće objavljeno saopštenje za javnost.

Akreditaciju izvršiti neposredno prije početka, na prijavnici Ministarstva odbrane. Dolazak novinarskih ekipa predviđen je do 8.45 sati.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?