Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Ministar odbrane Boro Vučinić primio devet novih potporučnika Vojske Crne Gore, koji su završili Vojnu akademiju u Beogradu

Objavljeno: 29.09.2009. 22:19 Autor: Naslovna strana
Ministar odbrane Boro Vučinić, sa saradnicima, primio je danas devet novih potporučnika Vojske Crne Gore, koji su završili Vojnu akademiju u Beogradu.

Tom prilikom, ministar Vučinić pozdravio je najmlađe crnogorske oficire i poželio im uspjeh u budućem radu. Istakao je da je prioritet u izgradnji Vojske Crne Gore školovanje i obuka oficirskog kadra, a posebno na našem evroatlantskom putu. Izrazio je uvjerenje da će novi oficiri biti posevćeni vojnim zadacima i da će doprinijeti ukupnom progresu Vojske i očekivanje da nakon završene škole stečeno znanje primijene za unapredjenje ukupnog sistema odbrane.

Ministar Vučinić razgovarao je sa potporučnicima o njihovom studiranju, izazovima i potrebama tokom školovanja, kao i njihovim očekivanjima u budućem radu.

Takođe, novim potporučnicima Vojske obratio se i načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore viceadmiral Dragan Samardžić, koji je poželio dobrodošlicu novim pripadnicima Vojske.

Novi potporučnici Vojske Crne Gore su Milorad Babović, Todor Goranović, Danko Kovačević, Nenad Stanić, Ivan Šćepanović, Vladimir Roćenović, Jefto Bojović, Nikola Simović i Milenko Smolović.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?