Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Sastanak vojnih atašea akreditovanih u Crnoj Gori sa predstavnicima Ministarstva odbrane i Ministarstva inostranih poslova i vojna vježba jedinice Vojske Crne Gore

Objavljeno: 24.11.2009. 20:14 Autor: Naslovna strana
Sastanak vojnih atašea akreditovanih u Crnoj Gori sa predstavnicima Ministarstva odbrane i Ministarstva inostranih poslova biće održan u srijedu, 24. novembra 2009. godine, sa početkom u 10,30 sati, u multimedijalnoj sali Ministarstva odbrane.

Tom prilikom, vojnim atašeima će se obratiti pomoćnik ministra za politiku odbrane Draško Jovanović i politički direktor Ministarstva inostranih poslova Vesko Garčević.

Nakon sastanka, ambasadori NATO država akreditovanih u Crnoj Gori i vojni atašei će posjetiti Vazduhoplovnu bazu Vojske Crne Gore u 13,00 sati. Tom prilikom, ministar odbrane Boro Vučinić će se obratiti prisutnima.

Tokom posjete, gostima će biti prikazana vojna vježba jedinice Vojske Crne Gore koja će biti upućena u ISAF misiju i Vazduhoplovne baze VCG. Takođe, predviđen je i tehnički zbor naoružanja, vojne opreme i helikoptera, kao i razgovor sa vojnicima iz druge rotacije za ISAF misiju.

Događaju na Vojnom aerodromu Golubovci mogu prisustvovati novinari, a njihov dolazak je planiran do 12,35 sati. Akreditacije nijesu predviđene.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?