Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Potpisan Ugovor o sufinansiranju izgradnje stambenog objekta za lica koja se nalaze u stanju socijalne potrebe u Opštini Kolašin

Objavljeno: 11.02.2008. 21:51 Autor: Naslovna strana
Ministar zdravlja, rada i socijalnog staranja doc. dr Miodrag Radunović i predsjednik Opštine Kolašin Mileta Bulatović, potpisali su danas Ugovor o sufinansiranju izgradnje stambenog objekta za lica koja se nalaze u stanju socijalne potrebe u Opštini Kolašin. U partnerstvu sa tom Opštinom, biće izgrađen objekat sa 24 stambene jedinice.

Potpisivanjem tog Ugovora Ministarstvo zdravlja, rada i socijalnog staranja nastavlja sa podrškom lokalnim samoupravama u rješavanju stambenih problema lica, koja se nalaze u stanju socijalne potrebe.

Za izgradnju tog objekta, Ministarstvo zdravlja, rada i socijalnog staranja će obezbijediti finansijska sredstva u iznosu od 100.000,00 , a rok za završetak radova je 01.07.2008. godine. Opština Kolašin je, sa svoje strane, obezbijedila lokaciju, projektnu dokumentaciju (glavni i izvođački projekat), sve potrebne dozvole i saglasnosti za izgradnju, kao i stručni nadzor nad izvođenjem radova, infrastrukturne priključke za objekat, a u obavezi je i da obezbijedi preostali iznos sredstava neophodan za kompletan završetak radova na izgradnji objekta i njegovo stavljanje u funkciju.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?