Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Seminar o Socijalnoj zaštiti i procesu socijalne inkluzije

Objavljeno: 12.04.2008. 19:54 Autor: Naslovna strana

Seminar o Socijalnoj zaštiti i procesu socijalne inkluzije u organizaciji Ministarstva zdravlja, rada i socijalnog staranja i Medjunarodne organizacije TAIEXA pod pokroviteljstvom Evropske unije održaće se u ponedjeljak, 14. aprila 2008. godine.

Cilj seminara je poboljšanje socioekonomske situacije u Crnoj Gori i usmjeravanje socijalne politike na vulnerabilne grupe.
Crna Gora je u obavezi da prema članstvu u Savjetu Evrope do kraja 2008. godine ratifikuje revidiranu Socijalnu povelju koja se bazira na 4 ključne oblasti: socijalnu zaštitu, zdravstvo, zapošljavanje i obrazovanje.
Učešće predstavnika Vlade, socijalnih partnera i nevladinog sektora na seminaru pokazuje veliku brigu o ugroženim grupama stanovništva.

Seminar će otvoriti ministar doc. dr Miodrag Radunović, a istim predsjedava predstvanik DG Elargement-a (Generalnog Direktorata za proširenje) g. Victor Alves Gomes.

Seminar će se održati u ponedjeljak, 14. aprila 2008. godine u hotelu Podgorica sa početkom u 09,30 sati, otvoren za medije do 10,0 sati.


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?