Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Pojačan nadzor inspekcija Ministarstva zdravlja, rada i socijalnog staranja u toku turističke sezone

Objavljeno: 11.06.2008. 21:01 Autor: Naslovna strana
Inspekcije Ministarstva zdravlja, rada i socijalnog staranja vršiće pojačan nadzor iz svoje nadležnosti u toku turističke sezone. Iz Ministarstva je danas saopšteno da će inspekcija rada, zdravstvenosanitarna i inspekcija zaštite na radu pojačanu kontrolu vršiti u šest primorskih opština: Ulcinju, Baru, Budvi, Tivtu, Kotoru i Herceg Novom, od 15. juna do 1. septembra.

"Kako bi se kvalitetno obavljao inspekcijski nadzor u toku turističke sezone, pored inspektora, koji su već raspoređeni po primorskim mjestima u cilju kvalitetnijeg i efikasnijeg obavljanja posla, dodatno će biti angažovan veliki broj inspektora iz sjevernog i kontinentalnog dijela Crne Gore", navodi se u saopštenju Ministarstva zdravlja, rada i socijalnog staranja.

To Ministarstvo javnosti je dalo i brojeve telefona glavnih inspektora: Inspekcija rada, Anka Stojković, 067/ 505470; Zdravstvenosanitarna inspekcija, dr Ljiljana Jovićević, 069/ 372955 i Inspekcija zaštite na radu, Nataša Žugić, 067/ 645999.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?