Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Delegacija Socijalnog savjeta Crne Gore na Generalnoj Statutarnoj Skupštini Međunarodne asocijacije Ekonomskih i socijalnih savjeta u Rimu

Objavljeno: 11.06.2008. 22:42 Autor: Naslovna strana
Delegacija Socijalnog savjeta Crne Gore, koju predvodi ministar zdravlja, rada i socijalnog staranja Miodrag Radunović, prisustvovaće Generalnoj Statutarnoj Skupštini Međunarodne asocijacije Ekonomskih i socijalnih savjeta (AICESIS), koja će 12. i 13. juna biti održana u Rimu. Crna Gora prvi put imaće priliku da se predstavi na međunarodnom skupu Socijalnih savjeta.

Prisustvo skupu u Rimu trebalo bi da bude priprema Socijalnog savjeta Crne Gore za podnošenje zahtjeva za članstvo u AICESIS na narednoj Generalnoj Statutarnoj Skupštini te međunarodne asocijacije. Na Skupštini u glavnom gradu Italije razmatraće se i prijem u članstvo AICESIS Ekonomskih i socijalnih savjeta Makedonije, Perua, Dominikanske Republike, Čada i Ukrajine.

Delegacija Crne Gore imaće više susreta sa predstavnicima evropskih savjeta i članicama AICESIS-a.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?