Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Ministar zdravlja, rada i socijalnog staranja doc. dr Miodrag Radunović primio je novoimenovanog šefa Delegacije Evropske komisije u Crnoj Gori Leopolda Maurera

Objavljeno: 16.06.2008. 21:39 Autor: Naslovna strana
Ministar zdravlja, rada i socijalnog staranja doc. dr Miodrag Radunović, primio je danas novoimenovanog šefa Delegacije Evropske komisije u Crnoj Gori, Leopolda Maurera.

Ministar Radunović je čestitao ambasadoru Maureru stupanje na dužnost i otvaranje kancelarije Evropske komisije u Podgorici, izražavajući uvjerenje da je to novi podsticaj za unapređenje svestrane saradnje i dalji razvoj odnosa Crne Gore i EU.

Leopold Maurer je izrazio interesovanje za reformu zdravstvenog sistema i novi Zakon o radu čije se usvajanje očekuje, kao i za Nacionalnu strategiju zapošljavanja, čiji je cilj postizanje ekonomske i socijalne kohezije u Crnoj Gori kroz poboljšanje zapošljavanja, posebno među marginalnim i ugroženim grupama. Naglasio je da će Delegacija EK pružiti svu podršku i pomoć, u cilju postizanja što boljih rezultata na putu približavanja Crne Gore Evropskoj uniji.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?