Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Otvorena XIII Medjunarodna ljetnja škola Menadžment zdravstvenih institucija u Miločeru

Objavljeno: 30.06.2008. 23:30 Autor: Naslovna strana
Ministar zdravlja, rada i socijalnog stranja doc.dr Miodrag Radunović otvorio je danas XIII Medjunarodnu ljetnju školu Menadžment zdravstvenih institucija koja se održava u Miločeru u periodu od 30. juna do 04. jula o.g.
Ovogodišnju školu prati više od 80 učesnika iz država u regionu.
Predavači su ugledni univerzitetski profesori i eksperti Svjetske zdravstvene organizacije iz okuženja kao i iz Finske, Španije i Grčke.
Ministar Radunović je istakao da je organizovanje ove škole veoma značajno s obzirom na aktuelnost ovogodišnjih tema i jačanje institucionalnih kapaciteta kao i edukaciju upravljačkih struktura. Bolje zdravlje može se postići svjesnim društvenim, kolektivnim i individualnim mjerama za njegovo unapredjenje, sprečavanje bolesti, odnosno prevenciju, rano otkrivanje i liječenje, istakao je ministar i dodao da je prioritet kreiranje kvalitetnog, racionalnog i održivog zdravstvenog sistema.


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?