Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopšenje: Zdravstveno-sanitarna inspekcija Ministarstva zdravlja, rada i socijalnog staranja dostavila na analizu Institutu za javno zdravlje pakovanja od pola litra vode Akva viva i Voda Voda

Objavljeno: 23.07.2008. 22:29 Autor: Naslovna strana
Do danas nije bilo pritužbi građana koje ukazuju na mikrobiološku neispravnost vode Akva viva i Voda Voda koja se nalazi na tržištu Crne Gore, saopštilo je danas Ministarstvo zdravlja, rada i socijalnog staranja Crne Gore.

Povodom povlačenja sa tržišta flaširane vode za piće u pakovanju od pola litra Voda Voda i Akva viva u Republici Srpskoj, zbog mikrobiološke neispravnosti, Ministarstvo zdravlja, rada i socijalnog staranja Crne Gore saopštilo je da je o tom događaju saznalo preko sredstava javnog informisanja.

U cilju zaštite zdravlja građana, Zdravstveno-sanitarna inspekcija Ministarstva zdravlja, rada i socijalnog staranja izvršila je uzorkovanje pomenutih voda i dostavila na analizu Institutu za javno zdravlje. O rezultatima analize javnost će biti blagovremeno obaviještena.
Ukoliko voda bude neispravna, Ministarstvo će zajedno sa ovim inspekcijskim organom, shodno zakonskim propisima, preduzeti mjere iz svoje nadležnosti, zaključuje se u saopštenju Ministarstva zdravlja, rada i socijalnog staranja Crne Gore.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?