Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Drugi dan posjete Cetinju, u okviru projekta Vlade Crne Gore Posao za vas

Objavljeno: 26.09.2008. 00:50 Autor: Naslovna strana
U okviru Projekta stimulisanja zapošljavanja, koji je pod naslovom Posao za vas pokrenula Vlada Crne Gore, a koji će doprinijeti bržem razvoju sjevera, ministar zdravlja rada i socijalnog staranja Miodrag Radunović i direktor Fonda za razvoj Dragan Lajović, u sklopu posjete Cetinju obišli su danas preduzeće Kartonaža. U razgovoru sa menadžmentom, prezentirani su rezultati u poslovanju tog preduzeća, u kojem ima trenutno 54 zaposlena. Istaknuta su i velika ulaganja u nove investicije, osavremenjavanje opreme i tehnologije, kao i potreba za novom stručnom radnom snagom.

Ministar zdravlja, rada i socijalnog staranja je posjetio i Udruženje djece sa posebnim potrebama, gdje se upoznao sa uslovima u kojima borave i načinom na koji se djeci ukazuje neophodna stručna njega i pomoć.

U toku boravka na Cetinju ministar Radunović je, zajedno sa direktorom Fonda za razvoj Draganom Lajovićem, obišao zgradu solidarnosti, čijom će izgradnjom 53 radnika riješiti svoj stambeni problem. Nakon toga je posjetio i Dom zdravlja, u kojem ga je menadžment upoznao sa dosadašnjim i budućim ulaganjima u opremu i kadar u toj ustanovi.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?