Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Delegacija Crne Gore, koju predvodi ministar Radunović, boraviće u radnoj posjeti Sarajevu i Tuzli u periodu od 27. do 29. oktobra 2008. godine

Objavljeno: 24.10.2008. 21:48 Autor: Naslovna strana
Delegacija Vlade Crne Gore u kojoj se nalaze ministar zdravlja, rada i socijalnog staranja doc. dr Miodrag Radunović, direktor Kliničkog centra Crne Gore Dr Olivera Miljanović, direktor Fonda za zdravstveno osiguranje mr Ramo Bralić, pomoćnik ministra Gorica Savović i šef kabineta ministra Veselinka Marković, boraviće u Bosni i Hercegovini od 27. do 29. oktobra ove godine.

Tokom posjete Sarajevu, ministar Radunović će se susresti sa ministrom zdravlja Federacije BiH, prim. dr Safetom Omerovićem i posjetiti Klinički centar Univerziterta u Sarajevu, gdje će razgovarati sa direktorom te ustanove, prof. dr Farisom Gavrankapetanovićem.

Delegacija Crne Gore posjetiće i Tuzlu, gdje će imati susret sa gradonačelnikom Jasminom Imamovićem, a obići će i Univerzitetski klinički centar i Polikliniku za laboratorijsku dijagnostiku u tom gradu, gdje će imati sastanke sa direktorima tih ustanova.

Tema sastanaka biće razmjena iskustava u oblasti reforme zdravstvene zaštite, koja se sprovodi u zemljama u okruženju, kao i dalja saradnja Ministarstava i zdravstvenih ustanova dvije države.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?