Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Crnogorska delegacija učestvovaće na prvoj Euro - mediteranskoj ministarskoj konferenciji o zapošljavanju i radu u Maroku

Objavljeno: 08.11.2008. 01:27 Autor: Naslovna strana
Crnogorska delegacija, u kojoj se nalaze glavni inspektor rada Anka Stojković i savjetnik u Ministarstvu zdravlja, rada i socijalnog staranja Dženana Šćekić- Porović, učestvovaće na prvoj Euro - mediteranskoj ministarskoj konferenciji o zapošljavanju i radu, koja će se održati 9. i 10. novembra 2008. godine u Marakešu (Kraljevina Maroko), u organizaciji Evropske komisije i Vlade Kraljevine Maroko.

Na konferenciji će učestvovati ministri, nacionalni delegati, socijalni partneri i posmatrači zemalja Euro-mediteranskog regiona.

Dvodnevna Euro-mediteranska ministarska konferencija biće posvećena pitanjima unapređenja dijaloga evropskih i mediteranskih socijalnih partnera i razmatranju sistema zapošljavanja i zaposlenosti, kao i primjeni koncepta pristojnog zapošljavanja.


PR služba
Ministarstva zdravlja, rada i socijalnog staranja
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?