Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Obavještenje Ministarstva zdravlja, rada i socijalnog staranja

Objavljeno: 03.12.2008. 23:09 Autor: Naslovna strana



VLADA CRNE GORE
BIRO ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU
Podgorica, 03. decembar 2008. godine





OBAVJEŠTENJE
Ministarstva zdravlja, rada i socijalnog staranja

Ministarstvo zdravlja, rada i socijalnog staranja daje na javnu raspravu NACRT Strategije za prevenciju i kontrolu hroničnih nezaraznih bolesti i upućuje poziv građanima, opštinama, nevladinim organizacijama, Ljekarskoj komori, Društvu ljekara i svim zainteresovanim subjektima da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Strategije.

Primjedbe, prijedlozi i sugestije, mogu se dostaviti Ministarstvu zdravlja, rada i socijalnog staranja, Rimski trg br. 46 Podgorica, kao i na e-mail: mzrss.komentari@mn.yu.
Tekst nacrta Strategije nalazi se na linku "PRIJEDLOZI I NACRTI"

Javna rasprava trajaće 15 dana od dana otpočinjanja, u četvrtak,4. decembra 2008. god.

Javna rasprava će se održati:

- za Opštine Podgorica, Cetinje, Danilovgrad, Nikšić, Plužine, Šavnik i Žabljak, rasprava će biti održana u Podgorici 15. decembra 2008. godine u 15,00 sati (Sala za sastanke Fonda za zdravstveno osiguranje Crne Gore);
- za Opštine Budva, Tivat, Kotor, Herceg Novi, Bar i Ulcinj, rasprava se održava u Budvi 17. decembra 2008. godine u 11,00 sati (sala Skupštine Opštine Budva);
- za Opštine Kolašin, Mojkovac, Bijelo Polje, Pljevlja, Rožaje, Berane, Plav, Andrijevica, rasprava se održava u Beranama 18. decembra 2008. godine u 11,00 sati (sala Skupštine Opštine Berane).




Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?