Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar za zaštitu ljudskih i manjinskih prava Fuad Nimani i pomoćnik ministra zdravlja, rada i socijalnog staranja Snežana Mijušković u posjeti Opštini Nikšić

Objavljeno: 24.02.2009. 23:55 Autor: Naslovna strana
Ministar za zaštitu ljudskih i manjinskih prava Fuad Nimani i pomoćnik ministra zdravlja, rada i socijalnog staranja Snežana Mijušković boraviće u srijedu, 25. februara 2009. godine, u radnoj posjeti Opštini Nikšić.

Predstavnici Vlade će se susresti sa predsjednikom Opštine Nebojšom Radoičićem (u 13,00 sati), sa kojim će razgovarati o saradnji opštinskih i državnih institucija u oblasti socijalne zaštite. U tom okviru, posebna pažnja biće posvećena saradnji na projektima zaštite djece sa smetnjama u razvoju, koja podrazumijeva i izgradnju dnevnog centra za njihov smještaj.

Na sastanku će jedna od tema biti i realizacija Strategije za trajno rješavanje položaja RAE populacije u Crnoj Gori (2008 2012).

Sastanak će se održati u zgradi Opštine, a izjava za medije je predvidjena u 14,00 sati.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?