Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar zdravlja, rada i socijalnog staranja Miodrag Radunović u posjeti Beranama

Objavljeno: 10.03.2009. 21:27 Autor: Naslovna strana
Ministar Miodrag Radunović i direktor Fonda za zdravstveno osiguranje Ramo Bralić boraviće u srijedu 11.marta 2009. godine u radnoj posjeti Beranama gdje će održati više sastanaka sa menadžmentom bolnice, i svečano otvoriti infektivno odjeljenje pri Opštoj bolnici u Beranama u 11 sati.
Infektivno odjeljenje površine 400 m² sagrađeno je sredstvima Fond za zdravstveno osiguranje u iznosu 75.000 , Fondacije Caritas Berane je za građevinske radove izdvojila 260.000 a za opremu 15.000 i Opštine Berane 25.000 . U postojećem infektivnom odjeljenju se do sada godišnje liječilo oko 250 bolesnika.
Posjeta Domu zdravlja planirana je za 12 sati gdje će se ministar sastati sa menadžmentom i razgovarati o aktuelnim problemima, kvalitetu zdravstvene zaštite i održivom razvoju zdravstvenog sistema.
U okviru radne posjete Beranama, ministar Radunović će posjetiti Centar za socijalni rad Beranje,Područnu jedinicu Fonda za zdravstveno osiguranje (13,30 sati), i OŠ Vuk Karadžić- odjeljenje za djecu sa posebnim potrebama (14,30 sati).

PR služba
Ministarstva zdravlja, rada i socijalnog staranja
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?