Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Pomoćnik ministra zdravlja, rada i socijalnog staranja Snežana Mijušković i direktor Zavoda za zbrinjavanje izbjeglica Željko Šofranac obišli porodicu Osmani u naselju Konik

Objavljeno: 23.03.2009. 22:11 Autor: Naslovna strana
Pomoćnik ministra zdravlja, rada i socijalnog staranja Snežana Mijušković i direktor Zavoda za zbrinjavanje izbjeglica Željko Šofranac obišli su danas porodicu Osmani u naselju Konik u Podgorici i izrazili saučešće povodom tragične smrti dvije djevojčice, Lindite i Vaide, koje su stradale u požaru koji je zahvatio kuću porodice Osmani. Toj porodici je uručena novčana pomoć od 1.000,00 , koju je opredijelilo Ministarstvo zdravlja, rada i socijalnog stranja, a protekle nedjelje pomoć je uručio i Zavod za zbrinjavanje izbjeglica u iznosu od 600,00 .

Zajedničkim aktivnostima Zavoda za zbrinjavanje izbjeglica, UNHCR, Crvenog krsta, NVO Romski savjet i Opštine Podgorica, počeli su radovi na adaptaciji stambenog objekta u kojem je živjela porodica Osmani, a koji je znatno oštećen u požaru.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?