Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Pres konferencija povodom godinu dana realizacije Pilot projekta ranog otkrivanja raka dojke za Opštinu Danilovgrad

Objavljeno: 26.03.2009. 18:25 Autor: Naslovna strana
Povodom godinu dana realizacije Pilot projekta ranog otkrivanja raka dojke za Opštinu Danilovgrad, u petak 27. marta 2009. održaće se konferencija za novinare u prostorijama Ministarstva zdravlja, rada i socijalnog staranja, sa početkom u 13 sati.

Na konferenciji će govoriti ministar zdravlja dr Miodrag Radunović i direktor DZ Danilovgrad Zorica Kovačević, a prisustvovaće i nosilac projekta, radilog dr Dragan Marić, te predsjednica organizacije Zdrava Donna Montenegrina - onkolog dr Jadranka Lakićević i direktori zdravstvenih ustanova u Kotoru i Beranama - dr Aleksandar Stjepčević i dr Zuhra Hadrović, u kojima se taj Projekat tekođe realizuje.

JZU Dom zdravlja Danilovgrad uradila je Program ranog otkrivanja raka dojke za Opštinu Danilovgrad, koji je usklađen sa ciljevima Nacionalne strategije za prevenciju i kontrolu hroničnih i nezaraznih bolesti, kao i sa Rezolucijom Svjetske zdravstvene organizacije o prevenciji i kontroli karcinoma.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?