Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Poziv za Javnu raspravu o Nacrtu zakona o uzimanju djelova ljudskog tijela u svrhu liječenja

Objavljeno: 30.03.2009. 19:59 Autor: Naslovna strana
Ministarstvo zdravlja, rada i socijalnog staranja daje na javnu raspravu Nacrt zakona o uzimanju djelova ljudskog tijela u svrhu liječenja i upućuje javni poziv građanima, stručnoj javnosti, Ljekarskoj komori, nevladinim organizacijama i drugim zainteresovanim subjektima da se uključe u raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta tog zakona.

Javna rasprava biće organizovana u opštinama:
- Podgorica (za Podgoricu, Cetinje, Danilovgrad, Nikšić, Plužine, Šavnik i Žabljak) održaće se 06. aprila 2009. godine u Hotelu Crna Gora, sa početkom u 12 sati.
- Budva (za Budvu, Tivat, Kotor, Herceg Novi, Bar i Ulcinj) održaće se 08. aprila 2009. godine u sali Opštine Budva sa početkom u 12 sati.
- Berane (za Kolašin, Mojkovac, Bijelo Polje, Pljevlja, Rožaje, Plav i Andrijevicu) održaće se u sali Opštine Berane 14. aprila 2009. godine sa početkom u 12 sati.

Takodje, primjedbe, predlozi i sugestije mogu se dostaviti Ministarstvu zdravlja, rada i socijalnog staranja, Rimski trg br. 46 Podgorica, ili na tel. 020/482-365, fax. 020/242-762, kao i na e-mail mzdravlja@mn.yu

Javna rasprava će trajati 15 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu Pobjeda (31. 03. 2009. godine).

Ovdje možete preuzeti Nacrt zakona o uzimanju djelova ljudskog tijela u svrhu liječenja.Download
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?