Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar zdravlja, rada i socijalnog staranja doc. dr Miodrag Radunović prisustvovaće Regionalnoj konferenciji "Socijalne politike u svijetlu svjetske ekonomske krize" u Beogradu

Objavljeno: 23.04.2009. 21:00 Autor: Naslovna strana
Delegacija Ministarstva zdravlja, rada i socijalnog staranja koju predvodi ministar doc. dr Miodrag Radunović, prisustvovaće Regionalnoj konferenciji "Socijalne politike u svijetlu svjetske ekonomske krize", koja će se održati 24. i 25. aprila 2009. godine u Beogradu.
Konferencija je organizovana pod pokroviteljstvom Ministarstva rada i socijalne politike Vlade Republike Srbije, Fondacije "Friedrich Elbert" i Centra za regionalizam iz Novog Sada.

Cilj Konferencije je pomoć zemljama učesnicama u izradi strategija i odgovora na izazove koje nosi ekonomska kriza, kako bi se amortizovale njene posljedice u socijalnoj sferi i poboljšala ukupna regionalna saradnja.

Na konferenciji će ministri iz zemalja regiona predstaviti svoje socijalne politike, korake koji se preduzimaju na saniranju posljedica svjetske ekonomske krize na tom planu, uz osvrt na mjere za očuvanje postojećih radnih mjesta. Takođe, biće riječi i o mehanizmima i praktičnom funkcionisanju socijalnog dijaloga, kao i zaštiti socijalno ranjivih grupa.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?