Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Posjeta predstavnika Međunarodne organizacije rada

Objavljeno: 26.05.2009. 22:30 Autor: Naslovna strana
U radnoj posjeti Ministarstvu zdravlja, rada i socijalnog staranja boravile su predstavnice Međunarodne organizacije rada Mari Luz Vega, viši specijalista za radnu administraciju LAB/ADMIN iz Ženeve i Karmen Bueno, glavni tehnički savjetnik za projekat "Unapređenje efikasnosti Inspekcije rada" SRO Budimpešta.

U namjeri da se radno pravo i politika efikasnije primjenjuje, a analizirajući pitanje da li Ministarstvo zdravlja, rada i socijalnog staranja i druge institucije uključene u radno pravo imaju dovoljno sposobnosti da razviju održive programe rada inspekcija, održano je niz preliminarnih sastanaka tokom kojih je dogovoren nastavak saradnje i uključivanje naših inspekcija u Projekat "Unapređenje efikasnosti Inspekcije rada" koji će uz pomoć MOR-a biti realizovan u narednih godinu dana.

Konačan izvještaj koji će se odnositi na organizacionu strukturu inspekcija, ljudske resurse i nadzor, delegacija MOR-a dostaviće u roku od mjesec dana, a sadržaće i prijedloge o unapređenju administrativnih kapaciteta inspekcija ovog Ministarstva.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?