Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Nastavak kampanje ,,Prve godine šansa za cio život na temu Kada urade nešto pogrešno, razgovarajte sa djecom

Objavljeno: 18.08.2009. 22:24 Autor: Naslovna strana
Član crnogorskog nacionalnog vaterpolo tima i glasnogovornik kampanje Prve godine šansa za cio život Miloš Šćepanović, zajedno sa koordinatorkom programa UNICEF u Crnoj Gori Brankom Kovačević i vršiocem dužnosti pomoćnika ministra zdravlja Ružicom Milović, posjetiće u srijedu 19. 08. 2009. godine novi bazen Sportskog centra Morača u Podgorici.

Povod posjete bazenu je nastavak kampanje Prve godine - šansa za cio život, koju implementiraju Ministarstvo zdravlja i UNICEF od 1. avgusta do 31. oktobra 2009, a koja se sprovodi i na temu Kada urade nešto pogrešno, razgovarajte sa djecom.

Cilj kampanje je promocija alternative fizičkog kažnjavanja djece u Crnoj Gori. Istraživanja pokazuju da je efikasna kazna ona koja slijedi odmah nakon greške djeteta, koja je u skladu sa pravilima dogovorenim sa djetetom i koja je racionalno objašnjena tako da dijete razumije zašto je kažnjeno.
Tokom posjete bazenu u SC Morača Miloš Šćepanović će od 09.00 do 09.30 sati igrati vaterpolo sa djecom.

Predviđeno je da se promoteri kampanje obrate novinarima u 9.30 sati.

PR služba Ministarstva zdravlja
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?