Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Konferencija za novinare povodom završetka kampanje Prve godine - šansa za cio život

Objavljeno: 30.10.2009. 16:01 Autor: Naslovna strana
Ministar zdravlja dr Miodrag Radunović i šefica predstavništva UNICEF-a za Crnu Goru Nola Skiner (Noala Skinner) održaće, u ponedjeljak, 2. novembra, konferenciju za novinare povodom završetka kampanje Prve godine - šansa za cio život. Tromjesečna kampanja Ministarstva zdravlja i UNICEF-a, "Prve godine-šansa za cio zivot", započeta je 1. avgusta svjetskom nedjeljom dojenja, sa ciljem podizanja svijesti roditelja o adekvatnom načinu brige o djeci kako bi se ona razvila u fizički, mentalno i emotivno zdrave ljude.

Kampanju su podržale mnoge poznate ličnosti, između ostalih, košarskaš Đuro Ostojić, vaterpolista Miloš Šćepanović, umjetnica Andrijana Božović, fudbaler Vukašin Poleksić, treneri i košarkaši KK Ulcinj, Pljevljaski tamburaši i UNICEF-ov ambasador dobre volje Rambo Amadeus.

Konferencija za novinare će se održati u press sali Vlade Crne Gore, u 11.00 sati. Tokom konferencije biće predstavljena video anketa sa utiscima građana o kampanji. Akreditacije za novinare i snimatelje treba izvršiti kod Biroa za odnose s javnošću, na tel: 242-566.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?