Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar zdravlja Miodrag Radunović otvoriće dvodnevnu nacionalnu radionicu na temu Predlog nacionalne strategije za unapređenje zdravlja radnika i zaštite na radu u Crnoj Gori

Objavljeno: 27.11.2009. 23:35 Autor: Naslovna strana
U okviru saradnje sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom i u skladu sa Sporazumom o saradnji Ministarstva zdravlja sa tom organizacijom, u Podgorici će 30. novembra i 01. decembra biti održana Nacionalna radionica, koja treba da pomogne u definisanju ključnih smjernica za razvijanje Nacionalne strategije za unapređenje zdravlja radnika i zaštite na radu u Crnoj Gori, usklađene sa preporukama SZO i prilagođena nacionalnom okviru i potrebama.

Na radionici će učesnici biti upoznati sa globalnim trendovima, regionalnim iskustvima i napretkom u oblasti medicine rada. Skupu će, pored ključnih nacionalnih partnera i članova Radne grupe za izradu nacionalne strategije, prisustvovati i međunarodni eksperti - članovi SZO Mreže Jugoistočne Evrope za zdravlje radnika, koji će svojim komentarima i preporukama pomoći u daljem poboljšanju nacionalne strategije.

Radionica će trajati dva dana i u okviru nje održaće se Peti sastanak mreže Jugoistočne Evrope za zdravlje radnika

Otvaranje radionice je u ponedjeljak, 30. novembra 2009. godine, u restoranu Ribnica u Podgorici, sa početkom u 09.00 sati.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?