Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Potpisivanje Sporazuma o tehničkoj saradnji između Ministarstva finansija Crne Gore i Ministarstva finansija Holandije

Objavljeno: 13.02.2008. 20:30 Autor: Naslovna strana
Ministar finansija Crne Gore dr Igor Lukšić i ministar finansija Holandije Vuter Bos potpisaće u četvrtak, 14. februara 2008 godine u Ministarstvu finansija Holandije u Hagu, Sporazum o tehničkoj saradnji između dva ministarstva. Taj sporazum će omogućiti održavanje bliskih bilateralnih veza u svim oblastima, pogotovo u oblasti tehničke i finansijske saradnje, što će ojačati funkcije i mogućnosti crnogorskog Ministarstva finansija, i generalno pomoći crnogorskom javnom sektoru u procesu strukturnih reformi ka harmonizaciji sa standardima i zakonima EU.

Posjeta Hagu biće prilika i za brojne susrete sa visokim predstavnicima Ministarstva finansija Holandije i za razmjenu mišljenja i iskustava, i pospješivanje dalje saradnje u relevantnim oblastima. Ona će, takođe, omogućiti prezentaciju aktuelnih ekonomskih kretanja u Crnoj Gori u oblasti fiskalne politike, u cilju informisanja potencijalnih investitora.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?