Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar finansija Crne Gore Igor Lukšić otvoriće seminar Strateško planiranje i Srednjoročni budžetski okvir za Crnu Goru 2009-2011

Objavljeno: 21.04.2008. 19:44 Autor: Naslovna strana
Ministar finansija Crne Gore dr Igor Lukšić, otvoriće seminar Strateško planiranje i Srednjoročni budžetski okvir za Crnu Goru 2009-2011 u srijedu, 23. aprila 2008 godine, u 9,30 sati, u Hotelu Ribnica.

Seminar organizuje Ministarstvo finansija i Evropska agencija za rekonstrukciju, a pored ministra Lukšića, u radu će učestvovati i pomoćnici ministra finansija mr Milorad Katnić i mr Nikola Vukićević, sekretar Sekretarijata za evropske integracije, Ana Vukadinović, kao i predstavnici Human Dynamics makroekonomista Geri O Kalahan i savjetnik za Budžet gospodin Stjuart Vebster.

Glavne teme su: Ekonomski i fiskalni program za Crnu Goru 2007-2010, Izrada Nacionalnog plana za integracije, Uloga finansijskih ograničenja u Srednjoročnom budžetskom okviru i Izmjene budžetskog cirkulara za 2009 godinu za uključivanje Srednjoročnog budžetskog okvira.

Prema utvrđenom programu, seminar će trajati do 13,30 sati.

PR SLUŽBA
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?