Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Potpisan ugovor o prenosu ovlašćenja za davanje uvjerenja o ispunjenosti minimalno tehničkih i funkcionalnih karakteristika poreskih registar kasa i poreskih terminala

Objavljeno: 21.07.2008. 21:26 Autor: Naslovna strana
Shodno ovlašćenjima iz člana 16 Uredbe o upotrebi poreske registar kase i načina evidentiranja prometa proizvoda, odnosno usluga preko registar kase (Službeni list Crne Gore, br. 27/08), Ministarstvo finansija je sa Univerzitetom Crne Gore, Mašinskim fakultetom iz Podgorice, potpisalo ugovor o prenosu ovlašćenja za davanje uvjerenja o ispunjenosti minimalno tehničkih i funkcionalnih karakteristika poreskih registar kasa i poreskih terminala. Ugovor su potpisali ministar finansija, dr Igor Lukšić, i prof. dr Goran Ćulafić, dekan Mašinskog fakulteta, na period od 3 godine, s mogućnošću njegovog produženja.

Zainteresovani distributeri poreskih registar kasa, odnosno poreskih terminala, zahtjev za davanje uvjerenja o ispunjenosti minimalno tehničkih i funkcionalnih karakteristika poreskih registar kasa, odnosno poreskih terminala podnose ovlašćenoj organizaciji (Mašinskom fakultetu), a uz zahtjev se prilaže sljedeće:


Uzorak poreske registar kase, odnosno poreskog terminala;
Komercijalna brošura poreske registar kase, odnosno poreskog terminala, sa slikom, tipom, oznakom i podacima o proizvođaču i distributeru;
Korisničko i servisno uputstvo sa osnovnim tehničkim podacima o poreskoj registar kasi, odnosno poreskom terminalu;
Program rada poreske registar kase.

Zainteresovani distributeri poreskih registar kasa, odnosno poreskih terminala, za sve dodatne informacije u vezi davanja navedenog uvjerenja mogu se obratiti Mašinskom fakultetu u Podgorici, na tel. 020 245 116.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?