Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Ministar finansija dr Igor Lukšić primio zamjenika predsjednika Upravnog Odbora osiguravajućeg društva Sava Re Zvonka Ivanušića

Objavljeno: 25.07.2008. 22:28 Autor: Naslovna strana
Ministar finansija, dr Igor Lukšić, danas je primio zamjenika predsjednika Upravnog Odbora osiguravajućeg društva Sava Re, g-dina Zvonka Ivanušića, sa saradnicima. Sava Re je renomirana osiguravajuća kuća iz Ljubljane, koja je krajem 2007. godine postala vlasnik Montenegro Osiguranja.

Predstavnici Sava Re Osiguranja su ministra Lukšića informisali o promjeni u vlasničkoj strukturi ovog društva i novom menadžmentu kompanije, kao i planovima vezanim za buduće poslovanje na tržištu Crne Gore. Ministar finansija je izrazio zadovoljstvo zbog uspješno obavljene promjene vlasničke strukture kompanije i izraženog interesa za širenje i unapređenje poslovanja Sava Re osiguranja u Crnoj Gori.

Na sastanku su razmijenjena mišljenja o aktuelnim trendovima na tržištu osiguranja u Crnoj Gori i postojećoj zakonskoj infrastrukturi. Konstantovano je da postojeći zakonski okvir pruža dobre osnove za budući dinamični razvoj osiguranja, a izražena je spremnost za razmjenu znanja i informacija u funkciji njegovog daljeg unapređivanja u skladu sa EU standardima i najboljom međunarodnom praksom.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?