Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Predstavnici Ministarstva finansija i crnogorskih finansijskih institucija učestvovaće na sastanku Privremenog pododbora za ekonomska i finansijska pitanja 24. oktobra u Briselu

Objavljeno: 21.10.2008. 19:17 Autor: Naslovna strana
Crnogorska delegacija, koju predvodi pomoćnik ministra finansija, Milorad Katnić, a koju čine predstavnici Ministarstva finanisja, Sekretarijata za evropske integracije, Komisije za hartije od vrijednosti, Agencije za nadzor i kontrolu osiguranja, Monstat-a, Državne revizorske institucije, Agencije za prestrukturiranje privrede i strana ulaganja, učestvovaće 24. oktobra u Briselu na sastanku Privremenog pododbora za ekonomska i finansijska pitanja i statistiku, koji se organizuje u okviru Unaprijeđenog stalnog dijaloga sa Evropskom komisijom.

Na sastanku će biti diskutovano o makroekonomskoj stabilnosti u Crnoj Gori, javnim finansijama, saradnji sa međunarodnim finansijskim institucijama, kretanjima na finansijskom tržištu, javnoj finansijskoj internoj kontroli, statistici, kao i o progresu koji je Crna Gora ostvarila u skladu sa obavezama iz Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju.

PR SLUŽBA
MINISTARSTVA FINANSIJA
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?