Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Potpredsjednik Vlade i ministar finansija Igor Lukšić učestvovaće na Poslovnom ručku Američke privredne komore u Crnoj Gori

Objavljeno: 17.02.2009. 21:50 Autor: Naslovna strana
Potpredsjednik Vlade i ministar finansija dr Igor Lukšić učestvovaće kao počasni gost na Poslovnom ručku koji, u srijedu 18. februara 2009, u Zelenom salonu Hotela Crna Gora, organizuje za članove i goste Američka privredna komora u Crnoj Gori.

Akreditacije za praćenje tog događaja treba izvršiti do utorka, 17. februara u 17,00 sati, na e-mail info@amcham.me ili faxom na 621 628, a novinari i snimatelji treba da budu ispred Zelenog salona Hotela Crna Gora najkasnije u 12,50 sati.

Prema pravilima Američke privredne komore, nakon govora počasnog gosta (na sjutrašnjem skupu to je potpredsjednik Lukšić), slijedi sesija koja je rezervisana ekskluzivno za članove i goste. Mediji mogu da prate tu sesiju, ali bez prava da postavljaju pitanja.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?