Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Potpisivanje Sporazuma o zajedničkom sprovođenju projekta Jačanje kapaciteta Ministarstva finansija za efikasno planiranje, analizu i upravljanje javnim finansijama, kao podrška težnjama države ka ostvarivanju ciljeva održivog

Objavljeno: 14.03.2009. 00:00 Autor: Naslovna strana
U ponedjeljak 16. marta 2009, povodom početka projekta Jačanje kapaciteta Ministarstva finansija za efikasno planiranje, analizu i upravljanje javnim finansijama, kao podrška težnjama države ka ostvarivanju ciljeva održivog razvoja i integracija u EU, biće potpisan Sporazum o zajedničkom sprovođenju projekta i navedeni Projektni dokument. Projekat će implementirati Kancelarija UNDP u Podgorici, a sredstva za njegovu realizaciju obezbijedila je Ambasada Kraljevine Holandije u Beogradu.

Sporazum o sprovođenju projekta potpisaće ambasador Kraljevine Holandije u Beogradu Ronald J.P.M. van Dartel i stalni predstavnik UNDP/stalni koordinator sistema UN u Crnoj Gori Aleksandar Avanesov, dok će projektni zadatak potpisati potpredsjednik Vlade Crne Gore i ministar finansija dr Igor Lukšić i predstavnici ambasade Kraljevine Holandije u Beogradu i Kancelarije UNDP u Crnoj Gori.

Nakon čina potpisivanja, potpisnici dokumenata daće izjave za medije.

Ceremonija potpisivanja održaće se u vili Gorica, u 11,00 sati.

Novinari se mogu akreditovati u Birou za odnose sa javnošću, na tel. 242 566.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?