Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Potpredsjednik Vlade i ministar finansija, dr Igor Lukšić i pomoćnik ministra, Milorad Katnić, učestvovaće na regionalnoj konferenciji u Tirani o reformi poslovnog ambijenta u jugoistočnoj Evropi

Objavljeno: 17.11.2009. 18:10 Autor: Naslovna strana
Potpredsjednik Vlade i ministar finansija, dr Igor Lukšić i pomoćnik ministra, Milorad Katnić, učestvuju na regionalnoj konferenciji o reformi poslovnog ambijenta u Jugoistočnoj Evropi Rast i konkurentnost: Prevazilaženje krize i viđenje budućnosti, koja se održava u Tirani od 17-19. novembra, u organizaciji Međunarodne finansijske korporacije (IFC) u saradnji sa Vladom Republike Albanije.

Potpredsjednik Lukšić će govoriti na panelu Izazovi konkurentnosti zemalja Zapadnog Balkana u svjetlu globalne finansijske krize, a pomoćnik ministra Katnić na sesiji posvećenoj regulatornoj reformi.

Ključna tema na toj konferenciji je sagledavanje konkurentnosti zemalja regiona Zapadnog Balkana, u pogledu privlačenja stranih direktnih investicija i održivosti reformi poslovnog ambijenta, a posebna pažnja biće posvećena ulozi i učešću javnog i privatnog sektora u sprovođenju reformi za unapređenje poslovnog ambijenta u regionu.

PR SLUŽBA
MINISTARSTVA FINANSIJA
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?