Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Sastanak Radne grupe za praćenje rada koordinacionih tijela za preduzimanje operativnih mjera za sprečavanje bespravne gradnje u primorskim opštinama.

Objavljeno: 19.05.2008. 21:20 Autor: Naslovna strana
Sastanak Radne grupe za praćenje rada koordinacionih tijela za preduzimanje operativnih mjera za sprečavanje bespravne gradnje u primorskim opštinama održaće se u utorak, 20. maja 2008. godine, u 09:00 časova, u prostorijama Ministarstva za ekonomski razvoj ( Rimski trg 46, četvrti sprat ).
Sastankom će predsjedavati ministar za ekonomski razvoj Branimir Gvozdenović, a pozvani su i Predrag Nenezić, ministar turizma i zaštite životne sredine; Miliutin Simović, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede; Miodrag Radunović, ministar zdravlja, rada i socijalnog staranja; Branislav Mićunović, ministar kulture, sporta i medija; Andrija Lompar, ministar saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija, kao i direktori: Uprave za nekretnine; Uprave policije; JP Morsko dobro; JP Nacionalni parkovi; RegionalnI zavod za zaštitu spomenika kulture i EPCG-a. Na sastanak su pozvani I predsjednici svih primorskih opština (Ulcinj, Bar, Budva,Tivat, Kotor i Herceg Novi).

Snimatelji mogu snimiti početak sastanka ( 9 časova), a nakon sastanka, oko 10 i 15 predviđeno je da učesnici sastanka daju izjave .


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?