Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministar za ekonomski razvoj Branimir Gvozdenović primio delegaciju Evropske banke za obnovu I razvoj koju je predvodio direktor biznis grupe za Centralnu Evropu i Balkan Piter Rejninger

Objavljeno: 29.05.2008. 23:34 Autor: Naslovna strana
Ministar za ekonomski razvoj Branimir Gvozdenović, primio ja danas delegaciju Evrpske banke za obnovu I razvoj koju je predvodio direktor biznis grupe za Centralnu Evropu i Balkan Piter Rejninger.
Predstavnici EBRD-a iskazali su posebno interesovanje za sektor energetike, sa akcentom na planove Vlade kada je riječ o Strategiji razvoja energetike do 2025. U razgovoru je naglašena zainteresovanost EBRD-a za finansiranje odredjenjih projekata u oblasti energetike I prezentovane su njihove investicije u energetski sektor Balkana I Jugoistočne Evrope.
Ministar za ekonomski razvoj Branimir Gvozdenović, upoznao je goste sa aktuelnim i budućim projektima iz oblasti energetike, kao što su: ponovljeni tender za male hidroelektrane i projekat dokapitalizacije EPCG, za šta su predstavnici EBRD iskazali posebno interesovanje.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?