Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

OBAVJEŠTENJE

Objavljeno: 03.06.2008. 18:05 Autor: Naslovna strana
Predlog dokumenta Upravni okvir za zaštitu životne sredine (EMF), u okviru projekta poboljšanja energetske efikasnosti u zgradama javnog sektora Crne Gore, koji će se realizovati iz kredita Svjetske banke zainteresovani mogu preuzeti sa web-sajta Ministarstva za ekonomski razvoj Crne Gore (www.minekon.vlada.cg.yu) u rubrici "Energetika, rudarstvo i geologija", ili preuzimanjem dokumenta na Arhivi Ministarstva za ekonomski razvoj.

Zainteresovana pravna i fizička lica, kao i ostale organizacije i institucije, mogu svoja eventualna zapažanja, komentare, reagovanja i sugestije na ovaj dokument dostaviti do 17.06.2008. godine na adresu: Ministarstvo za ekonomski razvoj, Rimski trg 46, Podgorica (nasloviti na Odsjek za energetsku efikasnost), ili na e-mail: milorad.burzan@mn.yu

Takođe, u petak, 20. juna, održaće se Okrugli sto na temu Upravni okvir za zaštitu životne sredine (EMF), u okviru projekta poboljšanja energetske efikasnosti u zgradama javnog sektora Crne Gore. Okrugli sto, koji je otvoren za sve zainteresovane će se održati u Hotelu Podgorica, sa početkom u 12 časova.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?