Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Poslovni savjet za ekonomsku saradnju Ministarstva za ekonomski razvoj Crne Gore i Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva Republike Hrvatske

Objavljeno: 30.06.2008. 21:18 Autor: Naslovna strana
Poslovni savjet za ekonomsku saradnju Ministarstva za ekonomski razvoj Crne Gore i Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva Republike Hrvatske, biće održan u utorak 01. jula 2008. godine. Poslovnim savjetom će predsjedavati crnogorski ministar za ekonomski razvoj Branimir Gvozdenović i potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Republike Hrvatske Damir Polančec.

Na dnevnom redu sjutrašnje sjednice Poslovnog savjeta su teme iz oblasti energetike, saobraćaja i industrije, kao i mogućnost saradnje Crne Gore i Hrvatske u tim oblastima. U radu Poslovnog savjeta učestvovaće predstavnici vlada Crne Gore i Hrvatske, privrednih komora, udruženja poslodavaca, kao i privrednici dvije zemlje.

Sjednica Poslovnog savjeta biće održana u Vili Gorica, sa početkom u 09,30 sati.

Početak sastanka možete snimiti, a nakon završetka (u 13,30) planirane su izjave za medije.

Akreditacije za praćenje ovog događaja možete izvršiti u Birou za odnose s javnošću, na telefon 242-566.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?