Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar za ekonomski razvoj Branimir Gvozdenović učestvovaće na Devetoj Prodexpo Konferenciji i izložbi na temu izgradnje - Grčka i Jugoistočna Evropa, koja će se održati u Atini, 20. I 21. oktobra 2008. godine

Objavljeno: 17.10.2008. 21:49 Autor: Naslovna strana
Za vrijeme trajanja Prodexpo Konferencije ministar Branimir Gvozdenović održaće bilateralni sastanak sa ministrom za razvoj Republike Grčke Kristosom Foliasom.
Prodexpo je vodeće okupljanje na temu nekretnina, koje se svake godine organizuje u Atini i privlači pažnju svih velikih graditelja, preduzimača, graditeljskih grupacija, finansijskih institucija, preduzeća iz javnog sektora, zvaničnika grčke vlade i drugih agencija i pojedinaca koji učestvuju u razvijanju sektora nekretnina u Grčkoj i Jugoistočnoj Evropi.
Među govornicima, izlagačima i delegatima su: građevinske kompanije i konzorcijumi, graditelji i konsultantske kuće, organizacije za investiranje u nekretnine, finansijske institucije, državni organi uprave u oblasti nekretnina, arhitektonski biroi i kompanije za izradu softvera, agencije za nekretnine, eksperti za specijalizovane objekte.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?