Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Svečano otvaranje Asocijacije Crna Gora Italija

Objavljeno: 17.01.2009. 01:11 Autor: Naslovna strana
U ponedjeljak 19. januara 2009. godine, u Podgorici će boraviti državno privredna delegacija Italije, koja će zajedno sa visokim predstavnicima Vlade Crne Gore otvoriti Asocijaciju Crna Gora Italija.

U ime organizatora, skup će u 13,00 sati pozdraviti ministar za ekonomski razvoj Branimir Gvozdenović i zamjenik ministra za ekonomski razvoj Republike Italije Adolfo Urso. Nakon pozdravnih govora, predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović i predsjednik Asocijacije Crna Gora Italija Masimo Nikolući svečano će otvoroti crnogorsko-italijansku Asocijaciju.

U nastavku rada, gostima iz Italije predstavnici Vlade Crne Gore prezentiraće poslovni i investicioni ambijent u Crnoj Gori.

Po završetku skupa (u 16,00 sati), novinarima će se obratiti ministar za ekonomski razvoj Crne Gore Branimir Gvozdenović i zamjenik ministra za ekonomski razvoj Republike Italije Adolfo Urso, kao i crnogorski ministar turizma Predrag Nenezić i zamjenik ministra turizma Italije Mikele Vitorio Brambilo.

Otvaranje Asocijacije i razgovori crnogorskih zvaničnika sa državno privrednom delegacijom Italije biće održani u Vili Gorica.

Akreditacije za praćenje otvaranja Asocijacije i izjava crnogorskih i italijanskih zvaničnika treba izvršiti kod Biroa za odnose s javnošću, na tel. 242 566.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?