Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Okrugli sto – Godina energetske efikasnosti, solucije za sektor turizma

Objavljeno: 12.02.2009. 20:09 Autor: Naslovna strana
Ministarstvo za ekonomski razvoj i njemačko društvo za tehničku saradnju - GTZ u okviru nacionalnog projekta Godina energetske efikasnosti, organizuju okrugli sto na temu - Godina energetske efikasnosti – solucije za sektor turizma. Okrugli sto će se održati na 18. međunarodnoj turističkoj berzi i sajmu turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo – METUBES, u petak 13. februara u sali za novinare Jadranskog sajma u Budvi sa početkom u 11sati .
Učesnici okruglog stola:

Borko Raičević, Ministarstvo za ekonomski razvoj - savjetnik za energetsku efikasnost; Mija Nenezić, Ministarstvo za ekonomski razvoj – savjetnik za energetsku efikasnost; Goran Tuponja, GTZ - inženjer na projektu;
Prof . Dr. Dušan Gvozdenac GTZ – konsultant;
Prof. Dr. Jovan Petrović GTZ – konsultant;
Veselin Vučurović MonteSolar – direktor;
Željko Tomaško- BOSCH-BUDERUS Thermotechnik i
Nikola Ciganović MACS – tehnički savjetnik


Teme okruglog stola biće: Primjena kogenerativnih postrojenja u hotelima, frekventni regulatori u sistemima grijanja, ventilacije i klimatizacije, skladištenje toplotne i rashladne energije u funkciji smanjenja energetskih troškova, korišćenje solarne energije u turizmu.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?